ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EMMEGAS

Η Emmegas  είναι μια ιταλική μάρκα   Landi Renzo Spa , ηγέτης στον τομέα των λύσεων καυσίμων LPG και CNG αυτοκινήτων.

Η Emmegas, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συστημάτων μετατροπής LPG και CNG για κινητήρες, τεχνικά προηγμένα, ασφαλή και αξιόπιστα, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής. Εκτός από τα ολοκληρωμένα συστήματα, η Emmegas παρέχει στους πελάτες της εξαρτήματα αυτοκινήτου, ιδιαίτερα ρυθμιστές πίεσης.

Η Emmegas συγκέντρωσε όλες τις σημαντικότερες διεθνείς πιστοποιήσεις και πιστοποιήσεις ποιότητας (ISO 9001: 2008). Μαζί με την υψηλή ποιότητα και τα τεχνικά πρότυπα των προϊόντων της, η Emmegas ικανοποιεί απόλυτα τους αυστηρούς διεθνείς κανόνες αυτοκινήτου. 
Τα συστήματά μας είναι παρόντα σε 5 ηπείρους μέσω ενός δικτύου διανομής εισαγωγέων, διανομέων και εγκαταστάτων που συνεργάζονται εδώ και χρόνια με σοβαρότητα, αξιοπιστία και αφοσίωση.

Η αποστολή μας  

  • Η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη με την προβολή και την κατασκευή αξιόπιστων και ανταγωνιστικών προϊόντων, τα οποία συμμορφώνονται με τους Διεθνείς Κανονισμούς και τους Κανονισμούς για την Αντιρρύπανση.
  • Η συμβολή στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος με την εγκατάσταση των κιτ μετατροπής LPG και CNG, μειώνοντας την ποσότητα επιβλαβών εκπομπών καυσαερίων των αυτοκινήτων.

 Mέσω της πιστοποίησης ISO, η Emmegas εγγυάται υψηλού επιπέδου ποιότητες σε όλες τις εσωτερικές διαδικασίες. Αυτό το σημαντικό επίτευγμα είναι το αποτέλεσμα μιας σταθερής προσοχής στην ποιότητα του προϊόντος κατά τη διάρκεια κάθε φάσης κατασκευής, από το σχεδιασμό μέχρι την παραγωγή, από τις δοκιμές έως τις εκ των υστέρων. 

Χάρη στην σταθερή δέσμευση του τεχνικού μας προσωπικού αλλά και στην «τεχνογνωσία» που αποκτήθηκε από την αρχή της δραστηριότητάς μας στον κλάδο «αυτοκινητοβιομηχανία», το 2010 η EMMEGAS έλαβε την πιστοποίηση ISO 9001: 2008 .